Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
akami
|
Zaslal: 20. Aug 2006 18:46 Predmet: Kultúrny dom v HM |
|
|
Ahojte,
ešte nikto nezačal tému kulturák. Vie niekto prečo sa stavia strecha, či tam pribudnú aj nejaké miestonosti alebo prečo zrazu taká aktivita?
Všetkým prajem pekný deň |
|
|
|
|
sue
|
Zaslal: 21. Aug 2006 19:21 Predmet: |
|
|
Joooooooooooooooj to je jednoduché voľby sa blížia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
Anonymný
|
Zaslal: 22. Aug 2006 23:31 Predmet: |
|
|
Presne tak keby nejdu voby tak sa nerobi zasa nist.Dufam ze ten pego pojde kandidivat na starostu abo mam ist ja ???myslim ze pego bude lepsi ale taky zastupca by som mohol byc???no sak mostenar jak mostenar no nic ja budem volit aj tak pega abo seba |
|
|
|
|
Anonymný
|
Zaslal: 04. Sep 2006 19:59 Predmet: |
|
|
ta strecha sa robi preto, lebo stara premokala |
|
|
|
|
pego Site Admin
|
Zaslal: 05. Sep 2006 13:09 Predmet: Strecha |
|
|
Anonymous Napísal: | ta strecha sa robi preto, lebo stara premokala |
Musim suhlasit s Anonymnym, na jar som bol na PX-CENTRE, ktore je spravcom DK v H.M. odladom ziadosti o povolenie postavit vysielac PegoNET-u na streche DK. Kde ma informovala p. riaditelka, ze sa tam ide menit strecha.. To len na okraj, aby si to niekto s niecim nespajal ..takze bolo to planovane. I ked je zaujmave ze na vsetko sa najdu peniaze a zacne sa to riesit v PB a okoli tesne pred volbami. Ale to asi vsade nie len v PB.. |
|
|
|
|
Mirec9
|
Zaslal: 05. Sep 2006 13:35 Predmet: |
|
|
Jaaaaj, Pego, my si to s nicim nespajame. My vieme, ze tu strechu si dal isto robit ty, ...ved idu volby...
Potom budem tvoj... cojaviem... miestopredseda |
|
|
|
|
Mirec9
|
Zaslal: 05. Sep 2006 13:36 Predmet: |
|
|
Volte Pega!!! |
|
|
|
|
pego Site Admin
|
Zaslal: 05. Sep 2006 14:29 Predmet: |
|
|
|
|
|
|
|
Dáška
|
Zaslal: 05. Sep 2006 15:24 Predmet: |
|
|
Pego, s tou kandidaturou to podla mna nie je az taky zly napad. Urcite sa v Mostenci najdu aj "vidiaci" ludia. |
|
|
|
|
djsopo
|
Zaslal: 05. Sep 2006 22:25 Predmet: |
|
|
no ja isto budem volit pega a potom aj viaceri urobime predvolebnu kampan |
|
|
|
|
Anonymný
|
Zaslal: 18. Sep 2006 14:39 Predmet: |
|
|
Kua jaké to tu je pjekné zelené |
|
|
|
|
Anonymný
|
Zaslal: 18. Sep 2006 16:14 Predmet: |
|
|
Anonymous Napísal: | Kua jaké to tu je pjekné zelené |
Súhlasím - skoro ako v bláz.... |
|
|
|
|
Mirec9
|
Zaslal: 18. Sep 2006 20:32 Predmet: |
|
|
djsopo Napísal: | no ja isto budem volit pega a potom aj viaceri urobime predvolebnu kampan |
Ano, suhlasim, predvolebna kampan je dobra vec. Gulas zadarmo a piva do nemoty... |
|
|
|
|
pekar
|
Zaslal: 04. Dec 2007 12:38 Predmet: |
|
|
KEDŽE TÉMA SILVESTER JE UZAMKNUTÁ TAK SA TU TEDA PÝTAM.
BUDE V KD HM NIEČO NA SILVESTRA? PLANUJE MOSTENEC SK TEAM ALEBO NIEKTO INY NIECO? _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
|
Dáška
|
Zaslal: 04. Dec 2007 16:38 Predmet: |
|
|
Plány sú, budete informovaní. _________________ Čo ma nezabije, to ma posilní. |
|
|
|
|
pekar
|
Zaslal: 04. Dec 2007 17:22 Predmet: |
|
|
Dáška Napísal: | Plány sú, budete informovaní. |
KEDY? KEDY? KEDY? _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
|
XY
|
Zaslal: 04. Dec 2007 18:29 Predmet: |
|
|
Len dúfam, že na toho Silvestra (ak teda čosi bude) budú mať prístup všetci?????????? |
|
|
|
|
pekar
|
Zaslal: 05. Dec 2007 9:01 Predmet: |
|
|
XY Napísal: | Len dúfam, že na toho Silvestra (ak teda čosi bude) budú mať prístup všetci?????????? |
OD 130 HORE A V DOPROVODE PRAPRARODIČOV _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
|
XY
|
Zaslal: 05. Dec 2007 16:47 Predmet: |
|
|
takže zasa nič ...... A na Štefana bude čosi??? |
|
|
|
|
pekar
|
Zaslal: 05. Dec 2007 17:18 Predmet: |
|
|
NA ŠTEFANA MUSIŠ BYŤ NARODENÝ 26 DECEMBRA A VOLAŤ SA ŠTEFAN INAK NESMIES IST DOVNÚTRA _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
|