Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Mouzzee

|
Zaslal: 21. Jún 2006 11:59 Predmet: Kto nevoli nie je Slovak (alebo nema osemnast :-P) |
|
|
Ahojceq Dáška.
Mnooo... ehm... co to? Volby? Uuuuf... to sa tam u nas v HM deju veci . Ej, musim sa ale priznat, veruze som daco posielal . Ale ako som ja len mohool tusiit, ze to bude take okatee ...
Fajn inak, dobry "feedback". Lepsi nez dorucenka z posty. Moja vlastenecka dusicka pookriala a veselo sa usmieva. No a teraz si ta casnicka v kantine bude naozaj mysliet, ze som do nej zalubeny . Napriek tomu dakujem.
Posielam vam, drahi, slnecne pozdravy, zatial len takto nadialku (momentalne z Frankfurtu), mavajte sa mi tam doma krasne. Papiik.
Dáška Napísal: | Drahý Mouzzee. Však si to bol ty, kto ako jediný z HM vo voľbách hlasoval zo zahraničia? |
|
|
|
|
 |
Džana Anonymný
|
Zaslal: 22. Jún 2006 15:28 Predmet: |
|
|
no jako respekt velky boy... takto ma uz davno nikto neodpisal ale netusilasom ze v Mostenci zije niekto taky kto sa zaujima o povod Manina a kto o nom aj dokaze nieco povedat ale co uz netusila som ze byvaju v mostenci aj inteligentny ludia ale jako vidim tak som sa mylila sorry Ale si realistatakze tak mno a teraz povedz co sa podla teba deje v mostenci  |
|
|
|
 |
Džana

|
Zaslal: 27. Jún 2006 18:30 Predmet: Džana |
|
|
mno uz som sa aj registrovala je to sranda normalne he  |
|
|
|
 |
akami

|
Zaslal: 08. Júl 2006 9:21 Predmet: Osveta |
|
|
Ahojte,
urobila som trošku osvetu a povedala o stránke a fóre pár miestnym obyvateľom - používateľom internetu. Dúfam, že si moje slová zoberú k srdcu, zaregistrujú sa a niečim pekným aj prispejú.
 |
|
|
|
 |
arthur Anonymný
|
Zaslal: 09. Júl 2006 12:04 Predmet: Re: Osveta |
|
|
super akami..
kazda iniciativa vitana..
btw, kto si akami? |
|
|
|
 |
akami

|
Zaslal: 09. Júl 2006 19:32 Predmet: Hody |
|
|
Ahojte,
chcem Vás pochváliť za ten nápad niečo spraviť cez hody (nie len klasická dychovka v kulturáku). Myslím, že sa to vydarilo, aj keď ja som bola len na disco-zábave a kolotočoch. Dúfam, že budúci rok bude pokračovanie. Ak budete niečo potrebovať, rada pomôžem.
J  |
|
|
|
 |
Katka

|
Zaslal: 09. Júl 2006 21:20 Predmet: ...hody |
|
|
...presne tak, iniciatíve sa medze nekladú
btw tiež ma zaujíma, kto si Akami  |
|
|
|
 |
mifiak

|
Zaslal: 09. Júl 2006 23:43 Predmet: |
|
|
aj ja pomozeem...podopijat co zostalo he..ale nie, keby arturko a moja najdrahsia sesternicka:) nieco potrebuvali, rad helfnem..a ja viem kto je akami, ale nepoviem.. |
|
|
|
 |
arthur
|
Zaslal: 10. Júl 2006 9:38 Predmet: |
|
|
mifiak, ty tajnostkar  _________________ .. ziadny dobry skutok nezostane nepotrestany.. |
|
|
|
 |
akami

|
Zaslal: 10. Júl 2006 10:25 Predmet: |
|
|
Už aj Katke som sa odtajnila, tak pohoda. A už sa zaregistrovali 3 mnou oslovení ľudia aj keď 2 sú zatiaľ len na chate, ale na náprave sa už pracuje. |
|
|
|
 |
RuDi

|
Zaslal: 10. Júl 2006 12:18 Predmet: |
|
|
Cawte, vzdy ked sa sem pozriem tak je tu on-line tolko ludi ako v bielom dome ked rozum rozdavali.  |
|
|
|
 |
pego Site Admin

|
Zaslal: 10. Júl 2006 12:39 Predmet: hmm konecne |
|
|
Som rad ze mozem napisat v mostenci ..SA DACO DIALO !!! |
|
|
|
 |
arthur
|
|
|
|
 |
pego Site Admin

|
Zaslal: 22. Júl 2006 6:41 Predmet: Zelena .... |
|
|
Cafte ludia, co budete robit tento vikend ... navrhujem ist na ZELENU VODU STANOVAT .. pripadne ist tam len tak na nedelu. Siel by niekto?  |
|
|
|
 |
akami

|
Zaslal: 22. Júl 2006 20:30 Predmet: Zelena voda |
|
|
Nikto?  |
|
|
|
 |
JohnyFOX

|
Zaslal: 23. Júl 2006 1:42 Predmet: |
|
|
jj asi tak nikto  |
|
|
|
 |
arthur
|
Zaslal: 24. Júl 2006 9:18 Predmet: |
|
|
boli sme.. dobre bolo  _________________ .. ziadny dobry skutok nezostane nepotrestany.. |
|
|
|
 |
JohnyFOX

|
Zaslal: 25. Júl 2006 16:33 Predmet: |
|
|
hmm....ako bolo?  |
|
|
|
 |
arthur
|
Zaslal: 26. Júl 2006 7:12 Predmet: |
|
|
JohnyFOX Napísal: | hmm....ako bolo?  |
vcelku dobre, akurat tam bolo vela ludi pochopitelne..
ale vsade otrasne dlhe rady .. na pivo, na vodne bicykle..
z mojho pohladu zelena voda ako camp a plaz ma otrasnu uroven sluzieb. _________________ .. ziadny dobry skutok nezostane nepotrestany.. |
|
|
|
 |
Mirec9

|
Zaslal: 27. Júl 2006 21:37 Predmet: |
|
|
co artur? ty si tam bol? ved aj ja  |
|
|