Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
pekar
|
Zaslal: 20. Feb 2009 7:32 Predmet: |
|
|
Čerstvé informácie,
sobotu čiže zajtra nakonec predsa len tá zábava bude. Nebude to diskotéka, skôr zábava plus staré dobré hity. Bude aj výčap, muzika (možno aj živá jek bujeme vládať) a praženica jak bujú nejaké vajcá (slepačie). Takže stretneme sa tam na poslednej akcii pred pôstom.
Prídte sa zabaviť _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
|
Romanness
|
Zaslal: 21. Feb 2009 16:04 Predmet: |
|
|
Je tá zábava na 100%??? Lebo každý vraví niečo iné... _________________ Kto chce hľadá spôsob, kto nechce hľadá dôvod... |
|
|
|
|
Janulka
|
Zaslal: 21. Feb 2009 18:17 Predmet: |
|
|
jasné |
|
|
|
|
Romanness
|
Zaslal: 21. Feb 2009 18:34 Predmet: |
|
|
ok... _________________ Kto chce hľadá spôsob, kto nechce hľadá dôvod... |
|
|
|
|
Janulka
|
Zaslal: 01. Apr 2009 12:45 Predmet: |
|
|
post sa pomaly blíži ku koncu tak môžme sa začať znovu zabávať nie??:)bude sa diať niečo v moštenci??ak hej tak kedy... |
|
|
|
|
Romanness
|
Zaslal: 01. Apr 2009 15:55 Predmet: |
|
|
Ale isteže Janka, veď aká by to bola Veľká noc bez Diskotéky? Majú ju robiť hasiči tak dúfam, že nesklamú... _________________ Kto chce hľadá spôsob, kto nechce hľadá dôvod... |
|
|
|
|
Romanness
|
Zaslal: 05. Apr 2009 13:59 Predmet: |
|
|
Zdravím vás, tá diskotéka bude v nedelu ci nie?... _________________ Kto chce hľadá spôsob, kto nechce hľadá dôvod... |
|
|
|
|
Romanness
|
Zaslal: 29. Apr 2009 20:44 Predmet: |
|
|
Ahojte, je niečo tento víkend v hornom? Nejaká diskotéka alebo niečo? Ďakujem _________________ Kto chce hľadá spôsob, kto nechce hľadá dôvod... |
|
|
|
|
Sviťko
|
Zaslal: 10. Jún 2009 21:24 Predmet: |
|
|
Dorici šak šetci idú preč...to bude nuda _________________ Malá čierna bývajúca oproti kostolu |
|
|
|
|
Dáška
|
Zaslal: 18. Aug 2009 7:35 Predmet: |
|
|
Dúfam, že sa niečo chystá na koniec prázdnin (aj keď ja už neprázdninujem ). _________________ Čo ma nezabije, to ma posilní. |
|
|
|
|
Janulka
|
Zaslal: 23. Aug 2009 23:47 Predmet: |
|
|
tak to dúfam aj jaaaaa:) |
|
|
|
|
Machulka1
|
Zaslal: 28. Aug 2009 9:56 Predmet: |
|
|
čaute moščeňania bolo by dobré keby už vieme či niečo zajtra bude až viem či si mám nájsť niečo iné alebo sa psychicky pripraviť na našu diskotéku za skorú odpoveď vopred ďakuje Jednička, Machulka, Kartofelka, Mrkva, Svitečka, atď. |
|
|
|
|
Romanness
|
Zaslal: 06. Sep 2009 16:39 Predmet: |
|
|
Spravia už tí hasiči konečne tú diskotéku alebo sa má toho chopiť niekto normálny...???? _________________ Kto chce hľadá spôsob, kto nechce hľadá dôvod... |
|
|
|
|
Machulka1
|
Zaslal: 06. Sep 2009 17:24 Predmet: |
|
|
Prosííím už ju niekto zorganizujte až nečakáme...šak už sa 2x zrušila či koľko to |
|
|
|
|
Minddo
|
Zaslal: 13. Sep 2009 20:08 Predmet: |
|
|
Romanness Napísal: | Spravia už tí hasiči konečne tú diskotéku alebo sa má toho chopiť niekto normálny...???? |
Definuj mi kto je podla teba normálny???? Lebo ja som doteraz na to neprišiel. |
|
|
|
|
Romanness
|
Zaslal: 14. Sep 2009 19:19 Predmet: |
|
|
Asi ti to ešte len ide po vedení, vyčkaj chvíľu, prídeš na to, chce to len trochu času....ale nie, no niekto taký čo ked povie že bude diskoteka tak aj naozaj bude...a neslubuje to tri víkendy po sebe, prepínam.... _________________ Kto chce hľadá spôsob, kto nechce hľadá dôvod... |
|
|
|
|
Romanness
|
Zaslal: 19. Dec 2009 18:22 Predmet: |
|
|
Na štefána dúfam hasiči urobia tú disku.......lebo buje zle nedobre... _________________ Kto chce hľadá spôsob, kto nechce hľadá dôvod... |
|
|
|
|
Divak
|
Zaslal: 28. Dec 2009 16:53 Predmet: |
|
|
No tak chcel by som len upozornit...ze prosim vas nech uz v zivote nerobia stefansku diskoteku hasici..stala za pi.u!!!!!clovek ani tancovat ani nic a DJ bol este vacsi chuj ako usporiadatelia...Na to co on hral sa nedalo tancovat pokial ste nemali minimalne celu flasu vodky v sebe....bieda to bola..a co som bol s kamosmi a kamoskami co prisli pozriet..tak hovorili ze uz nikdy v zivote a ja tvrdim to iste bola to obrovska bieda...Skonstatujem to len jednoducho Stefan stal za HOVNO!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
Romanness
|
Zaslal: 28. Dec 2009 23:53 Predmet: |
|
|
Aha....dúfam že si toto prečítajú aj páni hasiči...ked sa tak chvastajúú... _________________ Kto chce hľadá spôsob, kto nechce hľadá dôvod... |
|
|
|
|
pekar
|
Zaslal: 29. Dec 2009 11:15 Predmet: |
|
|
No ja som pocul ze sa predalo 500 listkov......
pekné ale hlúpe....
za 1. kapacita kulturaka nie je taka velka
2. zarabat na detoch??? ( nemali tam co robit)
3. nezdalo sa mi ze ty deti napite mali nad 18
4. diskoteka ma byt o zabave nie o tlacenici
konstatujem ze stanovený ciel diskoteky (co najvacsi zarobok) splnili
Organizator dalsich diskotek bude mat co robit aby mu tam okrem deti prisiel niekto iný... _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
|