Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
infolinka
|
Zaslal: 18. Jún 2008 12:23 Predmet: |
|
|
Dáška Napísal: | Poprosím organizátorov, aby dbali aj na to, aby sa v kulturáku nefajčilo!!! |
a PKD je povolený? |
|
|
|
|
Romanness
|
Zaslal: 18. Jún 2008 14:04 Predmet: |
|
|
pekar Napísal: | Možem prísť aj ja?????
Zaspomínať na mládi. | Ty si vždy vítaný.... _________________ Kto chce hľadá spôsob, kto nechce hľadá dôvod... |
|
|
|
|
Cica
|
Zaslal: 18. Jún 2008 16:19 Predmet: |
|
|
A ja poprosím, aby bol ve výčape aj Fernet Stock Citrus, bo:
1. musím držať šnúru z minulého víkendu
2. v mojom veku už si človek musí dávať pozor čo pije, keď si ešte nevie dať pozor, koľko pije alebo keď už nepodchytím kvantitu, aspoň nech mi nie je ráno blbo
A ešte sa spýtam, keď chce Peko "na mládí spomínať", seniori majú nejaké dôchodcovské zľavy? Alebo aspoň staré dievky? _________________ Martina Bednárová |
|
|
|
|
Dáška
|
Zaslal: 18. Jún 2008 20:40 Predmet: |
|
|
Ešte šťastie, že sme mali v rodine tú 50tku.... zásoby to istia (že, Cica ) _________________ Čo ma nezabije, to ma posilní. |
|
|
|
|
Susedka
|
Zaslal: 18. Jún 2008 21:23 Predmet: |
|
|
jujujujujjjjj takze v sobotuu bude veselo vidim to takk |
|
|
|
|
pekar
|
Zaslal: 19. Jún 2008 7:01 Predmet: |
|
|
Cica Napísal: | A ešte sa spýtam, keď chce Peko "na mládí spomínať", ..... |
Spomienky na mládi:
-Navrhujem zraz o takej siedmej večer
-v modrých rifloch alebo menčestrákoch
- v tričku Kelly Familly alebo Backstreet Boys
- v uchu naušnica z Brava
- na rukách tetovačky dinosaurov zo žuvačiek PEDRO (či ktoré to boli)
- kúpiť si kofolu v 0.3 l sklenenej fľaške (?????????????????????)
- o 22 00 hybaj domov
- v nedelu nehovorit o ničom inom len o diske _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
|
Cica
|
Zaslal: 19. Jún 2008 12:17 Predmet: |
|
|
Dáška Napísal: | Ešte šťastie, že sme mali v rodine tú 50tku.... zásoby to istia (že, Cica ) |
Heh, to mi pripomína, že musím skonfiškovať fľašu.
Ad spomienkový program:
Kto fakt dojde v tričku Kelly family, má u mňa pivo _________________ Martina Bednárová |
|
|
|
|
Romanness
|
Zaslal: 19. Jún 2008 16:26 Predmet: |
|
|
Kto fakt dojde v tričku Kelly family, má vstup za polovicu.... a možno aj zadarmo... _________________ Kto chce hľadá spôsob, kto nechce hľadá dôvod... |
|
|
|
|
YAKUBHU
|
Zaslal: 20. Jún 2008 7:29 Predmet: |
|
|
Cest praci a robote pokoj, som z Rozkvetu a na disko pridem tiez, preco? pretoze sa mi paci ta nova organizacia, ti co to robili kedysi sa mi nepozdavali!
tesim sa, v sobotu nech to zije! |
|
|
|
|
Lucc3
|
Zaslal: 20. Jún 2008 16:05 Predmet: |
|
|
No suhlasim s yakubhom.... znam ho super clovek..a tiez si myslim to iste tak dufam ze ma nesklame organizacia...mozeme to nazvat vyssia organizacia:D tak tesim sa... |
|
|
|
|
Mirec
|
Zaslal: 20. Jún 2008 16:44 Predmet: |
|
|
Ked ste taky mudry tak nech ta vyssia organizacia zorganizuje take hody ako sme my zorganizovali. MOSTENEC.sk TEAM |
|
|
|
|
Mirec
|
Zaslal: 20. Jún 2008 16:46 Predmet: |
|
|
Dobra diskoteka moze byt aj ked je organizacia na hovno, vsetko zalezi na tych ludoch co sa chodia bavit. |
|
|
|
|
Romanness
|
Zaslal: 20. Jún 2008 17:47 Predmet: |
|
|
Mirec Napísal: | Ked ste taky mudry tak nech ta vyssia organizacia zorganizuje take hody ako sme my zorganizovali. MOSTENEC.sk TEAM | Ale no taaak, aj nás možu ľudia pochváliť...nemyslíš??...čo sa tu hneď púšťaš do hádky... _________________ Kto chce hľadá spôsob, kto nechce hľadá dôvod... |
|
|
|
|
Mirec
|
Zaslal: 20. Jún 2008 19:02 Predmet: |
|
|
Ja sa do hadky nepustam, ja len hovorim ze nezalezi len na organizaci |
|
|
|
|
Janulka
|
Zaslal: 22. Jún 2008 10:29 Predmet: |
|
|
awoojte...no čo, ako sa páčilo? |
|
|
|
|
mifiak
|
Zaslal: 22. Jún 2008 11:19 Predmet: |
|
|
To organizatori:
Diskoteka priemerna, dost riadne ste to posrali s tym chlastom...sorry, ale ponukat ludom Sanberg v plastovej flasi?? Setrili ste tam, kde ste nemali.
Disko ste nerobili prvykrat, tak neviem preco taka chyba. Kto to spiskal, si zasluzi poza usi. |
|
|
|
|
Romanness
|
Zaslal: 22. Jún 2008 12:08 Predmet: |
|
|
Priemerná??...hmmm, podľa mňa bola celkom fajn, ľudí bolo akurát samozrejme mohlo byť aj viac ale čo už.....a alkohol, na výber ste toho mali dosť a boli aj nejaké novinky a čo sa týka toho vína bolo to obyčajné Pezinské v 1,5l flaši, žiadny sanberg...podľa teba aké víno by sme mali brať?? _________________ Kto chce hľadá spôsob, kto nechce hľadá dôvod... |
|
|
|
|
sue
|
Zaslal: 22. Jún 2008 13:28 Predmet: |
|
|
Bola som tam chvíľu, hrali tam 3x za sebou jednu pesničku!!! - Tomu sa vraví úroveň!
Fajčilo sa na sále, čo,samozrejme, budeme riešiť!!!!! _________________ Nikdy nebolo tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie! |
|
|
|
|
Susedka
|
Zaslal: 22. Jún 2008 20:22 Predmet: |
|
|
No tak ja somm bola a mne sa celkom lubiloo....mala som tam ludi s ktorymi som sa super zabavila aj som spoznala zopar super aj (nesuper)mostenanov ...ale inakk v pohodicekke...lenn sa tamm ted asii dlhoo nemozemm u vas ukazatt po tom aku som si hanbu spravila ....no ale takk coo uz aj too sa stava haaaa |
|
|
|
|
Katka
|
Zaslal: 22. Jún 2008 20:27 Predmet: :-) |
|
|
Hudbu komentovať nemôžem, pri skladbách tuc-tuc totiž neviem rozoznať, kde sa končí jedna a začína sa ďalšia , vo výčape sa podľa mňa vybrať dalo, fajčenie v chodbe pred výčapom naozaj musíme rázne zatrhnúť , organizátori majú u mňa veľké plus za to, že už hneď ráno bolo dosť dobre upratané okolie. _________________ Je vás tu ako dreva v plynovej kotolni. (P.Rosso) |
|
|
|
|