Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
djsopo
|
Zaslal: 17. Mar 2008 18:20 Predmet: Tuning |
|
|
No co tuneri |
|
|
|
|
pekar
|
Zaslal: 17. Mar 2008 18:57 Predmet: |
|
|
Ále, ništ. _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
|
pekar
|
Zaslal: 17. Mar 2008 18:59 Predmet: |
|
|
Zareaguval som lebo jako malý chalan som mal na bicykli (BMX) kúsek z umelohmotného pohárka a ten drnčal o špajchne.Vtedy to bolo coolové a bol to tuning. _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
|
djsopo
|
Zaslal: 18. Mar 2008 16:35 Predmet: |
|
|
no jasne peko to si pamatame vsetci to boli zaciatky u nas !!!! |
|
|
|
|
mifiak
|
Zaslal: 18. Mar 2008 18:38 Predmet: |
|
|
Tak, tak Jozef...keby sa kazdy v detstve aspon spolovice venoval takemu tuningu, mohla mu tiez teraz na dvore stat taka krasna skodovicka, ako je ta tvoja |
|
|
|
|
djsopo
|
Zaslal: 19. Mar 2008 20:03 Predmet: |
|
|
nooo mirko my tu v mostenci mame iny tuning zraz skodoviek na cele z radom, tebu, kadom, mircom, mnuuuuu, segrami micuchovymi.takze hor sa na ne |
|
|
|
|
Katka
|
Zaslal: 20. Mar 2008 8:17 Predmet: |
|
|
djsopo Napísal: | nooo mirko my tu v mostenci mame iny tuning zraz skodoviek na cele z radom, tebu, kadom, mircom, mnuuuuu, segrami micuchovymi.takze hor sa na ne |
Uff, to "hor sa na ne" vyzerá ako "hor sa na segry". Dúfam, že si myslel "hor sa na škodovky"! Tak naplánuj nejaký Škodatunningzraz a máš nás tam všetkých _________________ Je vás tu ako dreva v plynovej kotolni. (P.Rosso) |
|
|
|
|
djsopo
|
Zaslal: 21. Mar 2008 8:15 Predmet: |
|
|
nooo hmmmm ja uz nad tym rozmyslam len to si musime vsetci nalestit tie nase krasne presuvadla a povysavat koberceky:D haha ha ale no sak uvidime mozno nico niekedy niekde! |
|
|
|
|
Mirec9
|
Zaslal: 29. Mar 2008 8:12 Predmet: |
|
|
Kej bujete mat zraz mi povedzte, zoberem otcovu cervenu 120-ku. momentalne 3-valec |
|
|
|
|
djsopo
|
Zaslal: 04. Apr 2008 10:34 Predmet: |
|
|
Mirec9 Napísal: | Kej bujete mat zraz mi povedzte, zoberem otcovu cervenu 120-ku. momentalne 3-valec |
No jasne mirec neboj dame vedet |
|
|
|
|
djsopo
|
Zaslal: 11. Máj 2008 19:31 Predmet: |
|
|
cawte TUNNERI!!! uz mam 5-kvalt a robim si zniceny spojlerik |
|
|
|
|
Mirec
|
Zaslal: 12. Máj 2008 17:54 Predmet: |
|
|
Čau Šopo, a ja mám už vyvarenej pol škodovky. Kedy dáme ten ŠKODA tuning zraz? |
|
|
|
|
djsopo
|
Zaslal: 12. Máj 2008 17:58 Predmet: |
|
|
mne je jedno kedy kolvek |
|
|
|
|
djsopo
|
Zaslal: 25. Jún 2008 19:40 Predmet: |
|
|
Nove foto zo Zrazu v TN na mojom nicku
Djsopo na pokeci.kuknite |
|
|
|
|
xxxxxx
|
Zaslal: 24. Jan 2009 23:44 Predmet: |
|
|
Chlapci to máte iba Škoda club? |
|
|
|
|
djsopo
|
Zaslal: 20. Feb 2009 17:09 Predmet: |
|
|
nie nie kazdy kto hce a ma nejake auticko |
|
|
|
|
djsopo
|
Zaslal: 18. Máj 2009 17:14 Predmet: |
|
|
UZ MAM NASTRIEKANE AUTO ZNIZENY PREDOK NOVY BLATNIK NOVE TLMICE (DIKY MIRKO) KRIDLO SPOJLER STROBOSKOPY AUTORADIO A INE VECICKY HE HE ESTE MUSIM NALEPIT NALEPKY A MOZEME IST NA TUNING HM KTO CHCE MOZE SA DOJST KUKNUT
OZNAM OZNAM : 5-6 JUNA LETISKO TRENCIN TUNING SPEED SHOOW ...
POTOM ZABEZPECIM NEJAKE FOTO Z TEJTO DVOJDNOVEJ AKCIE |
|
|
|
|
pekar
|
Zaslal: 18. Máj 2009 17:47 Predmet: |
|
|
už ti chýba len šrotovný lista a recyklačný poplatok _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
|
djsopo
|
Zaslal: 20. Máj 2009 15:47 Predmet: |
|
|
NIKDY |
|
|
|
|
Cica
|
Zaslal: 08. Jún 2009 11:34 Predmet: |
|
|
Ozaj, Šopo, asi si aj ja vytuningujem auto... Nejakou nálepkou prekryjem ten cestný lišaj na kufri. Budeš mojím vzorom _________________ Martina Bednárová |
|
|
|
|