Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Dáška
|
Zaslal: 07. Sep 2007 7:12 Predmet: Cvičenie žien |
|
|
Chcem sa poďakovať všetkým ženám, ktoré boli včera cvičiť. Rada by som ešte pripomenula, že cvičenie bude bývať každý štvrtok o 19.15. Budúci týždeň si okrem štandardných vecí (voda, podložka, botasky na prezutie a vstupné 10 Sk) treba priniesť aj dve činky (0,5 alebo 1 kg) prípadne dve fľaše na vodu. |
|
|
|
|
mifiak
|
Zaslal: 07. Sep 2007 8:56 Predmet: Re: Cvičenie žien |
|
|
Dáška Napísal: | Chcem sa poďakovať všetkým ženám, ktoré boli včera cvičiť. Rada by som ešte pripomenula, že cvičenie bude bývať každý štvrtok o 19.15. Budúci týždeň si okrem štandardných vecí (voda, podložka, botasky na prezutie a vstupné 10 Sk) treba priniesť aj dve činky (0,5 alebo 1 kg) prípadne dve fľaše na vodu. |
a mne zase nikto nic nepovedal... |
|
|
|
|
Dáška
|
Zaslal: 07. Sep 2007 9:08 Predmet: |
|
|
Možno preto, že cvičia iba ženy... aby ste nás tam vy (muži) nerozptyľovali. |
|
|
|
|
Dáška
|
Zaslal: 09. Sep 2007 18:40 Predmet: |
|
|
Z M E N A:
cvičenie sa uskutoční 11. septembra 2007 (utorok). |
|
|
|
|
Mirka B.
|
Zaslal: 12. Sep 2007 11:07 Predmet: |
|
|
Kto vedie to cvičenie? Čo sa tam cvičí? Kalanetika, aerobic, alebo čo? |
|
|
|
|
Dáška
|
Zaslal: 17. Sep 2007 14:00 Predmet: |
|
|
Cvičenie vedie Katka Koníčková. Na začiatku sa cvičí aerobik, potom posilňovacie cviky a nakoniec je uvoľnenie a relaxácia. Takto to vyzerá teraz, ale po určitom čase by sme chceli zapojiť aj iné formy a spôsoby cvičenia. |
|
|
|
|
Mirec9
|
Zaslal: 17. Sep 2007 19:20 Predmet: Re: Cvičenie žien |
|
|
mifiak Napísal: | Dáška Napísal: | Chcem sa poďakovať všetkým ženám, ktoré boli včera cvičiť. Rada by som ešte pripomenula, že cvičenie bude bývať každý štvrtok o 19.15. Budúci týždeň si okrem štandardných vecí (voda, podložka, botasky na prezutie a vstupné 10 Sk) treba priniesť aj dve činky (0,5 alebo 1 kg) prípadne dve fľaše na vodu. |
a mne zase nikto nic nepovedal... |
S mifiakom suhlasim, tiez by som sa rad zapojil, kedze sa uz od ranneho detstva dost podrobne venujem tejto problematike... |
|
|
|
|