Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
Romanness
|
Zaslal: 14. Máj 2007 21:19 Predmet: Disco |
|
|
Neviem ci budete so mnou suhlasit ale nezaskodila by nejaka diska...uz davno nic nebolo..... |
|
|
|
|
sue
|
Zaslal: 15. Máj 2007 12:35 Predmet: Re: Disco |
|
|
Romanness Napísal: | Neviem ci budete so mnou suhlasit ale nezaskodila by nejaka diska...uz davno nic nebolo..... |
Jasné som za!!!!!!!!! |
|
|
|
|
Romanness
|
Zaslal: 15. Máj 2007 13:26 Predmet: |
|
|
Aspon niekto... |
|
|
|
|
wilson258
|
Zaslal: 29. Máj 2007 9:18 Predmet: |
|
|
preco nebola tak dlho disca.kto je tomu na vine!! |
|
|
|
|
pekar
|
Zaslal: 29. Máj 2007 10:36 Predmet: |
|
|
Mily Wilson 258.
Keby GUO-vi nevyhodzelo do poistkovej skrine na poslednej diskoteke a ta by nevyhorela, mohli byvat diskoteky nonstop. Takze na vine je jednoznacne GUO. Ak nevies kto to je, napis mi a ja ti odpisem. _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
|
Romanness
|
Zaslal: 29. Máj 2007 13:28 Predmet: |
|
|
No tak to som nevedel...sak bujem s gulom sa ma po prdeli.... |
|
|
|
|
sue
|
Zaslal: 31. Máj 2007 9:37 Predmet: |
|
|
Romanness Napísal: | No tak to som nevedel...sak bujem s gulom sa ma po prdeli.... |
Alebo po niečom inom!!!!!! ( po hlave) |
|
|
|
|
pekar
|
Zaslal: 31. Máj 2007 10:46 Predmet: |
|
|
sue Napísal: |
POZÓR, dvojzmysel vo vete. _________________ Jeho blahorodie a excelencia Sir Pekar III. ze Psej uličky, bývalý miništrant, Mikuláš, Betlehemec, Gašpar v troch králoch, u železníc známy ako "Ten čo prerezal kolajnicu mokrými novinami" |
|
|
|
|
sue
|
Zaslal: 31. Máj 2007 14:18 Predmet: |
|
|
pekar Napísal: | sue Napísal: |
POZÓR, dvojzmysel vo vete. |
To bol trojzmysel !!!!!!! |
|
|
|
|
wilson258
|
Zaslal: 01. Jún 2007 9:44 Predmet: |
|
|
Nie nie Gulova chyba to nie je.Lebo nedavel do skrine a ani nikde inde.Chyba je niekde inde ale asi v pekarovy.ALE GULOVA CHYBA TO NIEJE alebo mozno HARRYHO ak rozkopal tie poistky ako muzikantom dvere!!!!! |
|
|
|
|
Romanness
|
Zaslal: 05. Jún 2007 20:09 Predmet: |
|
|
ZEVRAJ JE TUTO SOBOTU DISKA.......JE TO PRAVDA... |
|
|
|
|
Janulka
|
Zaslal: 05. Jún 2007 20:21 Predmet: |
|
|
mám takú istú otázku ako roman..je tuto sobotu diska v hornom, ci je to zas kravina???? |
|
|
|
|
Romanness
|
Zaslal: 05. Jún 2007 20:25 Predmet: |
|
|
Janulka Napísal: | mám takú istú otázku ako roman..je tuto sobotu diska v hornom, ci je to zas kravina???? | Prave som sa dozvedel ze diska pravdepodobne bude (90%).... |
|
|
|
|
Janulka
|
Zaslal: 05. Jún 2007 20:41 Predmet: |
|
|
supeeeer:-) už sa tešííííííím |
|
|
|
|
Dáška
|
Zaslal: 05. Jún 2007 20:51 Predmet: |
|
|
Diska bude na 100% |
|
|
|
|
Romanness
|
Zaslal: 05. Jún 2007 21:59 Predmet: |
|
|
|
|
|
|
|
Mirec9
|
Zaslal: 05. Jún 2007 22:56 Predmet: |
|
|
Hej, diska bude, ucast prislubil aj Gladiator. Aj Harry sa tesi... |
|
|
|
|
Machulka1
|
Zaslal: 06. Jún 2007 7:54 Predmet: |
|
|
Ozaj potom na diske tam zasanezabudnite pustat ten sneh ci co to bolo aby som mala zasa z toho polepene vlasy a aby som sa tam mala cim dusit ok? ..ale ne jako je to v pohodke az na to ze ked ludia tancuju pri javisku taaak sa tam tancovat neda bo sa tam 1:smyka a 2:neda sa ani poriadne dyxat ..ale no ako ved sranda tam musi byt ja len tak ze otom sa s tym mozte krotit abo to pustajte len po troche a nie to tam pomaly 5 minut pustate ..aaa asi tak secko k tomu |
|
|
|
|
Machulka1
|
Zaslal: 06. Jún 2007 8:01 Predmet: |
|
|
Mirec9 Napísal: | Hej, diska bude, ucast prislubil aj Gladiator. Aj Harry sa tesi... |
sused jak stale rype |
|
|
|
|
lela89
|
Zaslal: 06. Jún 2007 10:08 Predmet: |
|
|
Machulka1 Napísal: | Ozaj potom na diske tam zasanezabudnite pustat ten sneh ci co to bolo aby som mala zasa z toho polepene vlasy a aby som sa tam mala cim dusit ok? ..ale ne jako je to v pohodke az na to ze ked ludia tancuju pri javisku taaak sa tam tancovat neda bo sa tam 1:smyka a 2:neda sa ani poriadne dyxat ..ale no ako ved sranda tam musi byt ja len tak ze otom sa s tym mozte krotit abo to pustajte len po troche a nie to tam pomaly 5 minut pustate ..aaa asi tak secko k tomu |
jaj Machulka bude snehova party takze sa ti bude dobrucko dychat |
|
|
|
|